Πρόγραμμα Ευεξία

   

 

 

Μια απλή εξέταση αίματος βρίσκει τις τροφικές ευαισθησίες σας.

 

Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται μετράνε με ακρίβεια αλλαγές σε στοιχεία του ανοσοποιητικού, όταν έρχονται σε επαφή με τροφές.έτσι φαίνεται με την μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τι πραγματικά συμβαίνει στον οργανισμό όταν καταναλώνεται μια τροφή ή εκτίθεται σε κάποια χημική ουσία.

 

Αυτή η μέθοδος αποκαλύπτει όλες τις τροφικές και χημικές ευαισθησίες.

 

Το αίμα διανέμεται σε ατομικά φιαλίδια που περιέχουν δείγματα κάθε τροφής ή χημικών ουσιών που συμμετέχουν στο τεστ. Τα παραπάνω επωάζονται με σκοπό να επιτευχθούν συνθήκες ανάλογες με αυτές του ανθρώπινου οργανισμού.      

 

Ένας υπολογιστής αναλύει κάθε προσωπικό αποτέλεσμα και παράγει ένα διαιτητικό πλάνο που βασίζεται στις τροφικές ευαισθησίες που βρίσκονται με το Πρόγραμμα Ευεξία.

 

Η εξέταση ολοκληρώνεται εντός της ημέρας από τη λήψη του αίματος διασφαλίζοντας έτσι την καλή κατάσταση των λευκών αιμοσφαιρίων.

 

 

  

   

 

 

 

Πρόκειται για ένα συνηθισμένο πρόβλημα;

 

Ναι!! Γιατί αυτές οι αντιδράσεις συναντώνται σε ένα σημαντικό μέρος του πληθυσμού (25-40%). Αυτό κοστίζει δισεκατομμύρια σε θεραπείες, απώλεια σε εισόδημα λόγω απουσίας από τη δουλειά και το σχολείο.

 

Η παχυσαρκία θεωρείται ως μία από τις πλέον σημαντικές αιτίες θανάτου στην Ευρώπη και στην Αμερική. Η παχυσαρκία ουσιαστικά αυξάνει τον κίνδυνο των καρδιακών νοσημάτων, οστεοαρθρίτιδων, διαβήτη, ορισμένων καρκίνων και άλλων δυσλειτουργιών.

 

Είναι επιστημονικό δεδομένο ότι η όρεξη και ο μεταβολισμός ελέγχονται από τη χημεία του αίματος που επηρεάζεται αρνητικά όταν μία τροφή ερεθιστική προσλαμβάνεται.

Η τροφική δυσανεξία δημιουργεί έντονη επιθυμία για γλυκά και άμυλα. Παρατηρείται επίσης κατακράτηση υγρού. Έτσι γνωρίζοντας και αποφεύγοντας τις τροφές που σας δημιουργούν δυσανεξία μπορείτε να αποκτήσετε το επιθυμητό βάρος και να νιώσετε πολύ καλύτερα χωρίς σημαντικό κόστος ή τη χρήση φαρμάκων.

 

 

 

 

 Υγεία

 

Από τα μικρότερα προβλήματα υγείας έως τις πιο επικίνδυνες παθήσεις, η τροφική δυσανεξία μπορεί να ευθύνεται για πολλά συμπτώματα.

 

Παχυσαρκία

Διαβήτης

Κολίτιδες

Δυσκοιλιότητες

Κρίσεις πανικού

Χρόνια Κόπωση

Ρινίτιδες

Άγχος

Ακμή

Ημικρανίες

Ανησυχία

Χρόνιες αλλεργίες

Άσθμα

Κυτταρίτιδα

Κατάθλιψη

Ορμονικές διαταραχές

Υπέρταση

Μυϊκοί Πόνοι

Διάρροιες

Ιγμορίτις

Δερματίτιδα

Κολπίτιδα

Αρθρίτιδες

Έκζεμα

 

Αυτά είναι τα συχνότερα συμπτώματα της τροφικής δυσανεξίας αν και δεν είναι

τα μόνα προβλήματα που δημιουργεί.

Μια πρόσφατη μελέτη επιβεβαίωσε ότι οι τροφικές και χημικές ευαισθησίες είναι υπεύθυνες για πολλές από τις παραπάνω καταστάσεις. Μια άλλη έρευνα εκτιμά το ποσοστό των συμπτωμάτων που προέρχονται από την τροφική δυσανεξία. Θεαματική βελτίωση παρατηρήθηκε στις περισσότερες κατηγορίες. Τα παρακάτω ποσοστά αντιπροσωπεύουν τον αριθμό των δειγμάτων που εμφάνισαν βελτίωση στις αντίστοιχες καταστάσεις, ακολουθώντας εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής.