Συχνές Ερωτήσεις

 

 

   

 

 

Τι χρειάζεται για να πραγματοποιηθεί το Πρόγραμμα Ευεξία?

Για την πραγματοποίηση της εξέτασης απαιτείται μια

αιμοληψία που γίνεται με προσέλευση στο εργαστήριο. Για την πραγματοποιηση τηε εξέτασης απαιτείται, είτε προσέλευση στο Εργαστήριο, είτε σε συννόηση με μας, να στείλετε αίμα σε ειδικό φιαλίδιο, που θα σας αποσταλλεί (συνήθως με Courier)  και το οποίο θα πρέπει να φτάσει στο εργαστήριο το πολύ μέσα σε 24ώρες, απο την ώρα αιμοληψίας.Η παράδοση των αποτελεσμάτων και ο οδηγίες εφαρμογής του Πρόγραμματος Ευεξία γίνεται είτε στο Εργαστήριο, είτε με ταχυδρομική αποστολή, το πολύ μεσα σε 8 ημέρες.

 

Χρειάζεται πολύ αίμα?

Όχι, 5ml  είναι αρκετά για να γίνουν οι αναλύσεις

 

Χρειάζεται να είμαι νηστικός/ή για την αιμοληψία?

Όχι, μπορείτε να έχετε φάει κανονικά. Αποφύγετε την

κατανάλωση αλκόολ την προηγούμενη μέρα.

 

 

 


   

 

 

 

 

Ποιος μπορεί να κάνει το πρόγραμμα?

Οποιοσδήποτε μετά την ηλικία των 18 μηνών.

 

Επηρεάζονται οι αναλύσεις από φαρμακευτική αγωγή?

Ναι, καλό είναι να ενημερώσετε τηλεφωνικά το κέντρο

μας για όποια φάρμακα παίρνετε.

 

Πόσες τροφές περιλαμβάνει?

Ελέγχονται περίπου 100 ομάδες τροφών που θεωρούνται

οι πιο αντιπροσωπευτικές της Ελληνικής αγοράς.

 

  

 

 

Γιατί να κάνουμε το Πρόγραμμα Ευεξίας?

Το κάνουμε για να εντοπίσουμε με ακρίβεια, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα τις τροφές που μας "αρρωσταίνουν", μπλοκάρουν το μεταβολισμό και προκαλούν ενοχλήματα, λειτουργικές διαταραχές, παχυσαρκία, κλπ. Στο κέντρο Ευεξια (με μπλε πρασινα) εντοπίζονται οι φιλικές μας τροφές, που καλύπτουν τις διατροφικές μας ανάγκες χωρίς να μας βλάπτουν, καθώς και οι εχθρικές μας τροφές, τις οποίες πρέπει να αποφύγουμε για ορισμένο χρονικό διάστημα, ώστε να αποτοξινωθεί ο οργανισμός μας και να μπορέσουμε να τις επανεντάξουμε στη διατροφή μας.

 

Σε τι διαφέρει από τις άλλες δίαιτες?

Το Πρόγραμμα Ευεξίας προάγει ένα καθαρά εξατομικευμένο τρόπο διατροφής που δεν βασίζεται στο μέτρημα θερμίδων, στους αριθμούς γευμάτων ή στον τρόπο μαγειρέματος των τροφών. Δεν είναι ποσοτική ή θερμιδομετρική μέθοδος. Αντίθετα, η προσέγγιση μας στην διατροφή έγκειται στη λήψη, ή πιο σωστά, στη ΜΗ λήψη κάποιων τροφών που μας “μπλοκάρουν” και μας προκαλούν προβλήματα και συσσώρευση βάρους. Με την αποχή από αυτές τις  “εχθρικές” τροφές, ουσιαστικά επιτρέπουμε να λειτουργήσει η φυσική αποτοξίνωση  του οργανισμού μας, αποβάλλοντας έτσι τα περιττά κιλά και αποκαθιστώντας την ευεξία του. Ένα επιπλέον θετικό είναι ότι τις περισσότερες από αυτές τις τροφές θα μπορέσουμε να τις ξαναφάμε ΧΩΡΙΣ πλέον να μας ενοχλούν.